Balaton Off Road

OffRoadGumi.hu

OffRoadGumi.hu

A Balaton Rally 2022 támogatója az OffRoadGumi.hu

Az legszélesebb kínálat:

  • Terepjáró
  • Pick-up
  • Quad / ATV
  • Motor

kategóriában.

Az utcai mintától az extrémig, egészen 37-es méretig minden megtalálható!

Offroad abroncs AEOLUS Offroad abroncs ASHK Offroad abroncs Cordiant Offroad abroncs Gripmax Offroad abroncs INSA_TURBO Offroad abroncs KAMA Offroad abroncs MARIX Offroad abroncs MAXXIS Offroad abroncs TOYO

https://www.offroadgumi.hu/

A Baltyre KFT. 1996-ban kezdte meg a munkáját és mostanra már fő importálójának számít a gumiabroncsok beszerzésében, melyeket a volt Szovjetunió tagállamaiból, Ázsiából és a világ más részeiből importálja az Európa Unióba.

A külkereskedelemben, valamint a gumiabroncsok nagy- és kiskereskedelmi értékesítése során szerzett tapasztalat lehetővé tette egy dinamikus, rugalmas üzleti és szállítási struktúra kialakítását, a gumiabroncsok árusítását piacainkon, melyeket kíváló árkategóriában, jó szállítási feltételekkel kínálunk vásárlóinknak.

A jól átgondolt telephelyek építése, a logisztikai rugalmasságunkkal egyetemben lehetővé teszi, hogy vásárlóink velünk közösen fejlődjenek és operatívan reagáljanak a piac változásaira. Ausztriában, Szlovákiában, Csehországban, Észtországban és Litvániában létrehozott leányvállalataink és üzlethálózataink leegyszerűsítik az áru útját a gyártótól a felhasználóig és ezzel együtt az ebből származó előnyök pozitívan hatnak az üzleti partnereinkre is. Következésképpen erős, megbízható és hosszútávú partnerekké válhattunk viszonteladóinknak, gumiabroncs gyártó cégeinknek, akik az európai piacra új márkákat és új termékeket biztosítanak általunk.

A már piacon lévő abroncsok mellett a Baltyre KFT. kezdetettől fogva azzal foglalkozik, hogy felkutassa az új temékeket és bevezesse azokat a piacra, hogy minél nagyobb választékot tudjon nyújtani ügyfelei számára.